/ / 7 Super-Hydrating Face -tuotteet, jotka eivät anna sinulle kiiltävää etupäätä

7 Super-Hydrating Face -tuotteet, jotka eivät anna sinulle kiiltävää etupäätä

vesi-infusoidut kauneudenhoitotuotteet

Ei ole mitään niin tyydyttävää kuin isolasi jääkylmää vettä höyrytyspäivänä. Se vaimentaa janoa, jäähtyy sinut pois, vahvistaa elimistöäsi, ja juomaliharrastajat vannovat parempaa ihoa. Viime aikoina mega-hydraattori on siirtynyt vesipulloista myös suosikkien ihonsäätäjiin.

"Vesi ei ole vain tärkeä koko meidän kannaltamutta myös ihosolut toimivat kunnolla ", sanoo Joshua Zeichner, M.D., dermatologi New York Cityssä. "H2O-infusoidut tuotteet antavat meille uuden tavan tuottaa ja ylläpitää kasvojen ja kehon korkeita nesteytysmääriä."

Tarkastele näitä vettä sisältäviä tuotteita, jotka antavat iholle jättimäisen kaunistuksen.

veden kauneudenhoitotuotteita

Maito Makeup Jäähdytysvesi

Se on sinun yksi-stick ratkaisu jäähdytykseentänä kesänä. Säilytä jääkaapissa tämä allergia-geeli (sekoitus merivedestä ja kofeiinia), käytä sitä sitten iholle, huurtuneille silmälaskuille ja lisää valoisa viimeistely missä tahansa, mikä vaatii vähän vauhtia.

Osta se: 24 dollaria, sephora.com

veden kauneudenhoitotuotteita

Dr. Jart Vesi-Full Hydrogeeli-naamio

Lisää kasvosi kastepitoisuutta heittämällä vesipohjaiseen levymaskeihin. Yritä käyttää sitä pitkän lennon, koko päivän uima-altaan tai myöhään yöllä kaupungissa, jossa oli liian monta lasillista ruusua.

Osta se: $ 9, drugstore.com

veden kauneudenhoitotuotteita

Tarte Rainforest of the Sea Merihöyrytys

Etkö voi pysäyttää rannalla haaveilemista? Hanki korjaus spritzing tällä virkistävä sekoitus hävyttää valtameri ja pehmenemällä meren kukka uutetta. Se pitää makeup paikallaan, vähentää huokosten ulkonäköä ja tuoksuu väsyneelle iholle.

Osta se: 25 dollaria, sephora.com

veden kauneudenhoitotuotteita

Stila Aqua Glow -serumin säätiö

Paras kasvosi eteenpäinvieminen ei ole koskaan ollut helpompaa: tämä kevyt säätiö antaa sinulle vain säteilevän hehkun, se on myös valmistettu ionisoidusta H2O: sta, joka ravitsee ja kosteuttaa.

Osta se: 45 dollaria, stilacosmetics.com

veden kauneudenhoitotuotteita

Origins Hit Refresh Cooling kosteusvoide Havaijin kivennäisvedellä

Sinun ei tarvitse varata matkaa Havaijiin saadakseenniiden mineraali-infusoidun veden hyödyt. Se on tässä jäähdytyskouristuksessa, joka on täydellinen ihon uudelleensuuntaamiseen ja virkistämiseen pitkän, hikisen harjoittelun jälkeen.

Osta se: $ 33 sephora.com

veden kauneudenhoitotuotteita

Neutrogena Hydro Boost -vesi geeli SPF: llä

Lämpimämpi lämpötila tarkoittaa, että haluat käyttääkevyempiä vaatteita ja oja raskaita kosteusvoiteita. Käytä tätä vesigeelihybridiä joka aamu sammuttaaksesi ihosi ja suojaamaan UV-säteiltä.

Osta se: 19 dollaria, neutrogena.com

veden kauneudenhoitotuotteita

Garnier Micellar puhdistusvesi All-in-1 Makeup Remover & puhdistusaine

Laiska tytöt, iloitsevat! Olemme löytäneet uuden ihonhoito-bestie. Micellar-vesi on valmistettu antioksidanttikasveista mineraaleista ja poistaa vedenpitävän meikin samalla puhdistusta. Ei huuhtelua tarvita.

Osta se: $ 9, garnierusa.com

Kiinnitä huomiota: