/ / Toiminta Numerot: Zoya DeNure

Toiminta-arvot: Zoya DeNure

Zoya DeNure

Zoya DeNure, 31
Kotipesä: Paxson, Alaska
Päivätyö: Koiranpentun omistaja
Miksi hän on toimintakuva: 25-vuotiaana DeNure luopui mallinnusuraistaan, muutti Alaskaan ja avasi Crazy Dog Kennel ja Canine Rescue, dogsleddenali.com, asunnottomille Alaskan-kelkkoja

Pohjoinen altistuminen: "Aivan kuin etsin seuraavaan seikkailuuni, minätörmäsivät Iditarodin, vuotuisen 1,150 kilometrin koiralajin Alaskassa. Joten vuonna 2002 lopetin mallintamisen, suutelin poikaystäväni hyvästit, muutin maaseudun Alaskan kaupunkiin, jossa en tuntenut ketään, ja sain työpaikan huolehtimaan koiria paikallisessa kennelissä. Kun aloitin hylättyjen ex-koirien ottamisen yksitellen, 16-koiran jälkeen päätin avata oman kennelin. "

Kaksi turkista kaikki: "Yritän laittaa nämä koirat kotiin apuaminun mieheni, John [entinen kilpailukykyinen musher]. Yhdessä kerämme rahaa kennelille, joka kerää jopa 50 koiraa joka kerta, ja johtaa seikkailuretkiä Alaska-alueella. Lisäksi aion uudistaa entistä energisimpia koiria kilpailemaan omalla kissoilla. Kilpailemme ensimmäisen Iditarodin kanssa maaliskuussa. "

Kylmäviilu: "Useimmat päivät, otan tiimini 12 koiraa uloskelkkaharjoittelua kauniin takapihan läpi. Kun olemme palanneet kotiin, se on lepoaikaa. He ovat niin amatöömiä, he haluavat jatkaa! Pidän kiinni moottorikelkani. "

Koiran taivas: "Ei ole aikaa tai huomiotajokainen koira kennelissä, varsinkin niille, jotka ovat tiimissäni. Jokaisen juoksun jälkeen annan heille hierontaa, levitetään jalkahoitoja ja syötän heille tonnia ruokaa. Käytän vain positiivista vahvistusta kouluttaa heitä. En koskaan nosta kättä mistään pennuistani. "

Toimi nyt!

1. Heitä luu
Auta täyttämään eläimet "murskaavat vatsaan mennessäpaina "Click Here to Give" -painiketta osoitteessa theanimalrescuesite.com. Jokaisella klikkauksella sivuston sponsorit maksavat yli puoli ateriaa eläimelle, joka asuu osallistuvissa turvakoteissa.

2. Nosta Ruff
Jos et voi vastustaa nelijalkaista kauneutta, harkitse kodittomien huskyjen hyväksymistä lähelläsi olevalle pelastuskeskukselle. Lisätietoja siberian Husky-pelastuspaikasta osoitteessa siberianrescue.com.
Katso muut toimintakuviot.

Tiedätkö jonkun, joka tekee eron? Lähetä meille osoitteessa [email suojattu].

Kiinnitä huomiota: