/ Ovatko kulmakarseesi ikääntyneet?

Ovatko kulmakarseesi ikääntyneet?

kulmakarvavinkkejä

Tämä artikkeli on kirjoittanut Elizabeth Brous ja tarjoamat yhteistyökumppanimme osoitteessa ennaltaehkäisy.

Sinä liisti voiteet silmiesi ympärille, kosketateidän harmaasi, ja tee aikaa treadmill-mutta mitä olet tehnyt kulmakarvojen viime aikoina? Jos et ole koskaan antanut paljon ajatuksia arkeilleen satunnaisen tweezingin jälkeen, nyt on todennäköisesti hyvä aika aloittaa. "Kuten ihosi ja hiuksesi, selkäsi voivat alkaa näyttää ikänsä", sanoo Anastasia Beverly Hills Salonin omistaja Anastasia Soare. "He voivat ohentaa, tulla karkeiksi ja säälimättöminä, tai tulla harmaaksi." Ja aivan kuten uusi kampaus voi leikata vuosien varrella, hyvin hoidettu, tarkkaan määritelty otsan voi lainata kasvosi vuosien ja nuorempien ilmeen.

Olipa sinun harvennus, haalistuminen tai harmaantuminen, autamme sinua saamaan ne muotoon!

Sinun Arch Enemy: Vanha selaus

kulmakarvojen meikki vinkkejä

Ongelma: "Kuten harvennus hiukset, harvinaiset kulmat tulevat iän myötä, joten he tekevät sinusta vanhempi kuin sinä", kertoo Eliza's Eyesin omistaja Eliza Petrescu New York Cityssä.
Ratkaisu: Käytä luudan jauhe täyttää epätasaiset paikat ja tee kaaret näyttävät paksummalta.
Korjaus:
1. Aloita vetämällä ihoa taaksepäin varovasti yhdellä kädellä sileän pinnan luomiseksi.
2. Jäykkä, kulmikas harja, pölyjauhe samaan suuntaan hiuksesi kasvaa kevyillä, höyhenevillä aivoilla. Keskity harvaan alueeseen, kertoo Kristie Streicher, kulmakarvojen asiantuntija Warren-Tricomi Salonissa Los Angelesissa.
3. Kun olet valmis, harjaa hiukset ylös ja ulos puolipallolla (se on kuin puhdas ripsiväripalo); se sekoittuu ja pehmentää jauhetta niin, että se näyttää luonnollisemmalta ja poistaa ylimääräisen jauheen.
Must-Have tuotteet: Ardell Duo silmäripsi ($ 4, sallybeauty.com) ja Anastasia Brow Powder Duo (23 dollaria, sephora.com)

Sinun Arch Enemy: Poistuvat jäljet

kulmakarvojen meikki vinkkejä

Ongelma: Selaa luonnollisesti ohuita ulkoreunoista (teidäntemppelit), mutta nopea haalistuminen voi olla myös ylikuormituksen tulos. "Silmänympärys on osa, joka laskee kaaren, mikä tekee silmistä nuorekkaan ja seksikäs", Petrescu sanoo. "Ilman sitä silmät näyttävät väsyneiltä ja väsyneiltä."
Ratkaisu: Pidennä korvanlaskut kynällä.
Korjaus:
1. Ensinnäkin määritä, missä silmäsi häntä ontulisi lopettaa pitämällä kynää diagonaalisesti sieraimen ulkokulmasta silmän ulkokulmaan. Kohde, jossa lyijykynä leikkaa otsan.
2. Laajenna kulmasi tuohon pisteeseen käyttämällä kynää kynällä piirtää valoa, höyhenevät aivohalvaukset samaan suuntaan hiuksesi kasvaa.
3. Aseta lyijykynä - ja sekoita kynsilakanat muulla hiustesi kanssa - hieroen sävytettyä valkosolua koko kulmakarvan pituudella.
Must-Have tuotteet: CoverGirl Brow & Eye Makers lyijykynä ($ 4, covergirl.com) ja Benefit Speed ​​Brow Quick-Set Brow -geeli (18 dollaria, benefitcosmetics.com)

Sinun Arch Enemy: Sävytys selaus

kulmakarvojen meikki vinkkejä

Ongelma: "Kaukosta, harmaat tai valkoiset silmät katoavat kokonaan, mikä tekee ominaisuuksistasi epätasapainoinen", Petrescu selittää.
Ratkaisu: Naamiointi värittömiä hiuksia käyttämällä oikeaa tekniikkaa, joka riippuu harmaiden määrästäsi.
Korjaus:
1. Piilota muutamia harhoja, joissa on kulmakarvojen väri vastaava otsan merkki; huopa-kärjessä voit maalata hiuksia tarkasti luonnollisella näköisellä väreillä.
2. Jos sinulla on huomattava määrä harmaita, värittele ne tilapäisesti harjaamalla sävytettyä otsan geeliä, joka on hieman vaaleampi kuin nongray-hiukset.
3. Jos sormet ovat enimmäkseen harmaita, värjäys onparas korjata. Pyydä stylistisi, jos salongissasi on tarjolla palvelu (se on usein ilmaista, kun saat hiuksesi väriltään) tai tee se kylpylässä. "Vaikka pääsi hiukset ovat hopeisia tai harmaita hiuksia, suosittelen, että värjätyt kulmat ovat vaaleanruskeita", Petrescu sanoo. "Se luo kehyksen silmillesi, joka terävöittää ominaisuuksiasi nuorekkaammaksi."
Must-Have tuotteet: TouchBack BrowMarker ($ 20, touchbackbrow.com) ja Paula Dorf Brow Sävy ($ 20 Amazon.com)

Sinun Arch Enemy: Yliviivatut selaus

kulmakarvojen meikki vinkkejä

LIITTYVÄT: 3 Ratkaisut Droopy Silmäluomet

Ongelma: Pohjakarvat voivat tehdä silmät pienemmiksi. Ja pitempiä, karkeampia karvoja (jotka näkyvät iän myötä) voivat ulottua ulkoreunoille, jolloin kannet kuohuvat, sanoo Streicher.
Ratkaisu: Trim, tweeze ja aseta karvat paikoilleen, jotka ovat hallinnassa.
Korjaus:
1. Harjaa kaikki hiukset ylöspäin kämmenellä ja käytä sittenkorvat sakset leikata kärjet hiukset, jotka ulottuvat yli yläreunasta otsapituus, yksi kerrallaan. (Leikkaamalla ne kaikki yhdellä leikkauksella reunojen yli suora reuna, joka näyttää luonnottomalta.)
2. Seuraavaksi käytä kaltevia pinsettejä karkottamaan karvat hiuksia, jotka kasvavat hiusneulan ulkopuolella, joka määrittelee luonnollisen otsan muodon. "Tämä voi olla hankalaa, joten suosittelen menemistä ammattilaiseksi", Petrescu sanoo.
3. Viimeistele kirkasvalkoisella geelillä asettaaksesi karvat paikoilleen tummentelematta niitä.
Must-Have tuotteet: Revlon Brow Styling -geeli ($ 9 Amazon.com), Tweezerman Brow muotoilu sakset ja harja (19 dollaria tweezerman.com), ja Sally Hansen selailee Wow Diamond vinkein pihdit (12 dollaria, ulta.com).

Kiinnitä huomiota: