/ / 7 Vihjeitä seuraavan Megaformer-harjoituksen murskaamiseen

7 vinkkejä seuraavan Megaformer Workoutin murskaamiseen

megaformer workout

Ei ole kiertää sitä: Megaformer luokissa kuten SLT, CHI50 ja Studio MDR näyttää keskiaikainen kidutuslaite.

Mahtavaa jännitystä, hihnapyörää ja ripustushihnoja yhdistämällä kone on Sebastian Lagreen kehittämä Lagree Fitness -menetelmän keskeinen osa yhtiön verkkosivujen mukaan.

Pähkinänkuoressa Lagree Method workouts -ominaisuusPilates-innoittamia liikkeitä, jotka keskittyvät vahvuuksiin. Nämä luokat ovat saaneet maineen kuntomaailmassa yhtenä vaativimmissakin luokissa merihampaiden hionta-studio-rutiineissa. Ota tämä, CrossFit.

"Se on kovaa, mutta se on hyvä asia", kertoo CheriByrd, Chi50: n omistaja, Lagree Fitness -studio Chicagossa. Hintakehitys muutamiin istuntoihin näillä koneilla voi olla myös kidutusta. Jokainen Megaformer maksaa studiolle noin 10 000 dollaria, mikä on luultavasti siksi, että studiot veloittavat $ 35-40 dollaria luokkaan.

</ P>

Video, jonka on kirjoittanut SLT Strengthen? Longen? Tone (@sltnyc) on

</ P>

Jos olet kuten me, haarukaa tällaista rahaatarkoittaa, että haluat hallita niitä 50 minuutin kokoruuskestävyyskoulutusta. Ei sekaannusta, joka ruokkii arvokasta aikaasi, eikä jättäisi mitään lihaksia taakse. Näin voit hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla joka minuutti.

1. Muista "Kuljetus" Vs "Platform"
Huomautus aloittelijoille: "Minä kerron aina uusille ihmisille, että ainoa asia, jonka heidän on muistaa, on paikka, jossa vaunu on ja missä alusta on", sanoo Byrd. FYI: Lautanen on kiinteä tilaa koneen etuosassa ja takana. Kelkka on asia, joka liukuu molempien alustojen välillä. Puomi.

Megaformers on numerot painettuvaunut, joten tiedät missä laittaa kädet ja jalat kullekin liikkeelle, ja ohjaajille on koulutettu puhua yksityiskohtaisesti jokaisen harjoituksen aikana, joten sinun ei tarvitse etsiä. "Niin kauan kuin korvat ovat auki, olet hyvä", sanoo Byrd.

2. Saddle Up in the Middle
Useimmilla studioilla ei ole opettajan jäljittelyäliikkuu koneen edessä luokassa, joten jos olet aloittelija tai epävarma lomakkeesta, vältä rivin loppua, jotta voit katsella naapureita molemmilta puolilta. Vielä parempi, pyydä opettajaa istuttamaan sinut kahden kokeneiden luokkatovereiden välille. (Valmis vakavaan harjoitteluun? Tutustu naisten terveyteen Katso paremmin alastomia harjoitus DVD.)

3. Slow your Roll
Momentum on likainen sana Megaformer-maailmassa. Jokainen siirto on tehtävä erittäin hidas, joten sinun täytyy omaksua tämä ravistelu. "Hidas kaikki alaspäin vähintään neljään laskuun", sanoo Byrd. (Kyllä, tämä tarkoittaa, että jokainen lenkki kestää neljä sekuntia tai kauemmin.) "Näin me sytytämme kaikki nämä hitaasti liikkuvat lihaskudokset ja viemme sinut pisteeseen lihasten väsymys ", hän sanoo.

4. Tee pikaiset siirtymät
Toisin kuin muut vähävaikutteiset harjoitukset, sinävoi odottaa hikoavan (voimakkaasti) Megaformer-luokassa. "Cardio-elementti tulee pelaamaan, kun siirryt nopeasti yhdestä siirtymisestä seuraavaan", hän sanoo. "Älä yritä levätä, joten sykkeesi pysyy koko 50 minuutin ajan."

5. Siirry lisäluottoon
Tämä luokka toimii, koska se on melko paljonmahdotonta huijata, ja on helpompaa lisätä intensiteettiä. Nosta kädet ylös ilmassa, jotta voit testata tasapainoa, lisätä vielä yhden kevään tai hidastaa aloitteita viiteen tai kuuden numeron avulla.

</ P>

Kuva, jonka lähettänyt Brooklyn Bodyburn (@brooklynbodyburn) on

</ P>
Kiinnitä huomiota: