/ / 5 Asiat, jotka ovat tapahtuneet kun olen yrittänyt käydä 20 000 askelta päivässä

5 tapahtumaa, kun kävin 20 000 askelta päivässä

20000 askelta päivässä

Tämä artikkeli on kirjoittanut huhtikuu Rueb ja tarjoamat kumppanit ennaltaehkäisy.

Hei, nimeni on huhtikuussa, ja minä olen Fitbit-doveic: Olen saanut 10 000 askelta joka päivä tähän päivään asti. Ja vaikka tämä saattaa kuulostaa nöyryyttävältä, voin vakuuttaa teille, että ei ole.

I osuin 10 k päivässä, koska minulla ei ole paljonvalinta. Asun 2,5 kilometrin päässä toimistoni, joka on 20 minuutin ajomatkan, 30 minuutin metromatkan tai 45 minuutin kävelymatkan päässä. Minulla ei ole autoa, ja taksit vakauttaisivat minua viikossa, New York Cityn metro on täynnä, usein arvaamatonta ja maksaa 116,50 dollaria kuukaudessa, ellei lämpötila ole yksittäisissä numeroissa tai sateet sivusuunnassa, kävely työ on yleensä paras vaihtoehto. Se on myös taattu tapa saada 9 000 askelta päivässä, joten tavoitteeni 10 000 ei ole kovin haasteellista. (Kävele 22 kiloa vain 8 viikkoa ja saat MP3-soittimen!)

Joten viiden kuukauden kuluttua hakkuut valtaosaminun askeleeni yksinkertaisesti liikkeellä, aloin tuntua, että otin helppoa reittiä. Jotkut ystäväni, joilla Fitbits työskentelee kotona, ovat autossa tuntikausia päivässä tai ovat eläkkeellä, ja he saivat saman, jos ei enempää, vaiheita kuin olin. Joten kuukausien päästäkseni päämääräni ilman paljon vaivaa, päätin pakottaa itseni pois minun mukavuusalue. Tässä on tapahtunut, kun yritin kaksinkertaistaa päivittäiset askeleeni viikon ajan.

1. Sain enemmän tekemistä vähemmän aikaa.

Oletko koskaan kiertänyt silmäsi ajatukseenkäyttää väsymyksen hoitona? Minulla on, vaikka olen nähnyt paljon todisteita siitä, että harjoittaminen voi itse asiassa nostaa energiatasosi. On vain jotain vastahakoista tekemästä väsyttävää toimintaa, joka auttaa sinua tuntemaan vähemmän väsyneitä.

No, tämän haasteen jälkeen en enää askeptikko. Havaitsin nopeasti, että mitä enemmän painoin kehoni fyysisesti, sitä helpompi oli keskittyä. Vaikka minun piti viettää enemmän aikaa kävelyn ja työskentelyn aikana tämän haasteen aikana, pystyin saavuttamaan enemmän kuin tavallisesti. Olen ylittänyt työtehtävät pois tehtäväluettelostani, sillä se ei ollut mikään. Olin edes lukenut koko kirjaa yhdellä päivällä ja tahattomasti vähensin merkittävästi päivittäisen kofeiinin saantiani.En yksinkertaisesti tarvinnut ylimääräistä lisäystä, että kuppi kahvia tai, nykyinen mieluummin, HiBallin kuohuviiniä sisältävä energia voi tarjota.

2. Nukuin kuin vauva.

Vaikka tämä haaste teki minut tuottavammaksi, se oli myös uskomattoman fyysisesti väsyttävää

Kiinnitä huomiota: