/ / 4-Minute Circuit-harjoitus Sexy Armsiin ja Abs

4-minuutin piiriharjoittelu Sexy Armsiin ja Abs

Suurimmaksi osaksi haluan keskittyä koko kehoonliikuntaa. Miksi? Kun olet jo painunut aikaa, harjoittelu, joka kohdistuu kaikkiin tärkeimpiin lihasryhmiisi, saa sinut eniten bang-pelistä.

Se sanoi, kehon spesifiset harjoitukset voivat olla hyviätäydentää viikoittaista kokonaisruumiin rutiineja. Mielestäni tämä harjoittelu on, että se vie koko kehon harjoittelun periaatteen - harjoittaa niin paljon isoja lihasryhmiä kuin mahdollista - mutta keskittyy ylävartaloon ja sydämeen. Tulos: Sen sijaan, että pelkästään vain liikuttaa eristäytymistä liikkuu kuten triceps-dips ja hauis-curls, olet työskennellyt ryhmä lihaksia jokaisessa vaiheessa lopulta antaa sinulle vahvempi, enemmän veistetty ylävartalo.

Paras osa? Sinun ei tarvitse viettää aikaa hikoiluun saadakseen hyviä tuloksia. Oikealla painolla ja oikealla tavalla tämä piiri vie vain neljä minuuttia. Se siitä. Voit tehdä sen yksin tai lisätä sen viimeistelijänä koko kehon harjoitteluun saadaksesi enemmän ylävartalon polttamista. Haluan heittää sen loppukilpailuun kuntosalilla. (Kuten juoksijat, monet meistä usein laiminlyövät vahvan ylävartalon ja ydinosan merkityksen - tämä on mukava tapa kompensoida kaikki alemman kehon työ ilman ottamasta liikaa aikaa.) (Ääni, voittaa stressi ja tuntuu hyvältä Rodalen uuden Yoga-DVD: n kanssa.)

Säädä painot, jotka valitset sen mukaan, miten voittuntuu sinä päivänä. Siirry hieman raskaammalle, jos tunnet itsesi voimakkaaksi tai tämä on ainoa harjoitus, jota olet tekemässä, ja mene hieman kevyempään, jos tuntuu verotukselta tai käytät sitä viimeistelypiirinä kova harjoittelun jälkeen. Keskity pitämään tiukkaa, suoraa viivaa päästäsi kannoille koko piirin läpi (ajattele aktiivisesti puristettavia gluteeja ja ydintäsi jokaisen harjoituksen aikana) ja "hiljentää" lonkatasi. (Tämä tarkoittaa sitä, että kun painat tai vedät sen alla, sinun on pyrittävä pitämään lonsi mahdollisimman neutraalina - edes ja lattialle päin, eikä vieritä sivulta tai ylös ja alas.) Nämä kaksi asiaa eivät vain auttaa sinua aktiivisessa sydämessäsi, ne auttavat myös estämään selkäkipuasi.

Kiinnitä huomiota: