/ / Top 10 Jooga Poses miehille

Top 10 Jooga Poses miehille

Jooga miehille: mies Jooga Pose

Toki, kaverit ovat viileitä joogaa. Loppujen lopuksi hänen on oltava tietoinen siitä, että se tekee sinusta sangen sängyssä, puhumattakaan jäähdyttimestä ja seksikkäästä ympäri. Mutta oletko kutsunut itseään julistetun joogatehtäväsi luokalle vain löytääkseen sen yhtäkkiä tuntuu kuin hän on varastanut tehtäviä ja velvoitteita vuodeksi välitystrategiana? No, meillä on uutisia hänelle. Jooga ei ole vain naisille, kuten Twilight ja sosiaaliset kylpyhuoneet. Jooga on miehillekin. Itse asiassa yksi yoga-luokka viikossa tai vain pari harjoittelua edeltävää positiota voi lisätä kestävyyttä, rakentaa voimaa, ehkäistä vammoja ja ehkä jopa estää sydänsairauksia kaverille.

"Miehet kärsivät usein tiukkuudesta erityisestilonkat, kainalot ja olkapäät, jotka voivat johtaa loukkaantumiseen tai heikkouteen ", kertoo Philadelphia Eaglesin tunnettu tunnettu johtaja Joyce Baptiste ja avustava valmentaja." Yliharjoittelua mistä tahansa urheilusta voi aiheuttaa toistuvia stressiä ja muita vakavia vammoja. Jooga on koko kehon harjoittelu, joka luo sekä voimaa että joustavuutta. Heillä on oltava molemmat. Yksi ilman toista on katastrofin resepti. "

Etkö ole varma, missä (tai miten) hänellä on mahdollisuus aloittaa? Hanki hänet harjoittamaan näitä 10 poskia Baptiste suosittelee venyttämään kavereita "tiukimpia pisteitä (kuten hartiat, lantion ja nivuksen) ja vahvista lihaksia, jotka eivät saa rakkautta kuntosaliharjoittelun aikana (kuten alaselkä ja polvet). edelleen räikeästi hänen verensä tai sotku autotalli kutsuen hänen nimensä tarjota olevan hänen henkilökohtainen ohjaaja ja lahjoa hänelle post-käytäntö palkita tarvittaessa.

Katso Top 10 miehille
diaesitys.

Jotta voit löytää lisää hyviä liikkeitä miehelle, käy miesten terveys-joogakeskuksessa.

Kiinnitä huomiota: