/ / Voiko Microneedling työntää venytysmerkkejäsi kerran ja kaiken kaikkiaan?

Will Microneedling työntää sinun venytysmerkkejä kerran ja kaiken kaikkiaan?

microneedling

Jos olet jotain sellaista meistä, et todennäköisesti ole suuri neulapuoli. Mutta uusin kauneuskehitys merkitsee sitä, että melko harvat heistä pilkkovat sinua kasvoissa. Jep. Microneedling, joka lupaa vähentää ulkonäköä akne arvet ja venytys merkit muun ihon kysymyksiä, on tulossa suosio kasvohoitona.

"Minimaalisesti invasiivinen mikrometallitekniikkasisältää useita pieniä, hyvin hienoja neuloja, jotka kulkeutuvat ihon läpi ja aiheuttavat mikro-vammoja, jotka aiheuttavat uuden kollageenin ja elastiinin synteesin, kun iho alkaa luonnollisesti korjata itsensä ", sanoo Dendy Engelman, MD, joka on laivojen sertifioitu dermatologi Manhattanilla Ihonhoito ja kosmeettinen leikkaus. "Nämä mikro-vammat kiihdyttävät kollageenin kasvua, rakennustelineet ihon alle, mikä parantaa joitain arpia ja ryppyjä. Se myös luo kanavia, joiden avulla eri aineet - seerumit tai oma plasmi - voivat tunkeutua syvemmälle ihoon, mikä parantaa tuotteen tehokkuutta. "

Kiehtoi? Seuraavassa on muuta, mitä sinun tarvitsee tietää:

Kuka pitäisi kokeilla Microneedling?

Jokainen, joka haluaa parantaa niiden ulkonäköäiho, estää ikääntymisen merkkejä, hoitaa pigmentaatiota tai ryppyjä tai haalistuttaa aknen arpia tai venytysmerkkejä, on erinomainen ehdokas ", sanoo Adriana Rodriguez, ihonhoitotuotemerkin Sesderma USA: n koulutuspäällikkö. (Um, niin periaatteessa me kaikki). Silti on rajoja - se toimii vain arpeille ja ryppyille, jotka ovat pinnallisella puolella, joten jos sinulla on jotain todella syvää, tämä ei ole sinulle sopivaa.

Mitä sinun tulisi tietää ennen ensimmäistä hoitoa?

Sinun on varattava konsultointi, jotta voit mennä yliodotukset dermatologin tai estetiikan kanssa, mitä näet, sanoo Rodriguez. He voivat tarkastella asianmukaisimpia kodinhoitotuotteita ja keskustella pre- ja post-care varotoimista, hän sanoo. Jos iho on tarttunut, tulehtunut tai jos sinulla on ihottuma tai avoimet akne-vauriot, soita toimistoon nähdäksesi, voitko päättää aikataulusi uudelleen. Miksi? Koska mikroruuvaus voisi levittää bakteereita kasvosi ympärille ja mahdollisesti aiheuttaa tulehduksia. Haluatko kokeilla kodin laitteita? "Varmista, että otat yhteyttä dermatologiisi varmistaaksesi, että tämä hoito on sinulle sopiva, ja jos käyttämiisi tuotteisiin voi liittyä mikroaaltouuni", Engelman sanoo.

</ P>

Kuva, jonka lähettänyt Earlwood-By App Only (@radiancebylara) on

</ P>

Mikä on kipu kuten?

Vaikka jokainen ihminen kipu sietokyky on erilainen,useimmat asiantuntijat kuvaavat mikroaaltouuniin liittyvän tunteen siedettävänä epämukavuudena. Yleensä se voidaan tehdä ilman numbing-ratkaisua tai anestesiaa (vaikka jos saat sen lääkärin vastaanotolla, voit ehkä valita puututtavaan tuotteeseen, jos sinusta tuntuu tarpeelliselta). "Neulan pituutta ei ole tyypillisesti alle 0,5 millimetriä", sanoo Jamie O'Banion, Beauty Bioscience -yhtiön puheenjohtaja ja perustaja, GloPRO: n valmistajat, at home -mikro-laitteet, jotka käyttävät 0,3 mm: n neuloja . Sanotaan, että odotat punoitusta jälkikäteen (tämä pitäisi kuolla muutamassa tunnissa).

Kuinka usein tarvitset hoitoja tulosten säilyttämiseen?

Sarja kuusi hoitoa kahdesta neljäänviikkoa suositellaan, riippuen ihon tilasta. "Kun olet saavuttanut halutut tulokset, on suositeltavaa suorittaa yksi hoitoja joka neljäs kuusi viikkoa ylläpitoon", sanoo Rodriguez. Ja pidä tämä mielessäsi: Realself.comin, suurimman online-kosmeettisten leikkausyhteisöjen mukaan, istuntojoukko voi ajaa sinut jopa 700 dollariin (GloPRO, vertailun vuoksi, maksaa 200 dollaria).

</ Jakso>
Kiinnitä huomiota: