/ / 10 Juoksu Ainoastaan ​​Blondes voi todella ymmärtää

10 taistelua vain vaaleat voivat todella ymmärtää

Barbie

Olla todellinen: Blondi on mahtava. Sinun reilut säikeet näyttävät tyylikkäiltä kaikkina vuodenaikoina. Ja harmaat hiukset? Niitä ei ole havaittavissa ikäryhmille. Buuuuutilla on myös joitain haittapuolia, joilla on kevyempiä lukkoja. Tässä on 10 asiaa, jotka vain blondit ymmärtävät:

1. Hiukset ovat rasvaisia ​​kuumassa sekunnissa. Mitä kevyempiä säikeität, sitä nopeammin ne alkavat näyttää öljyisiltä. Hyvä kuiva shampoo sekoittuu niin hyvin värillesi.

2. Kloori on suurin vihollinen. Se koko hiuksesi-kääntyy-vihreä-jos-te-ui-liian-pitkä asia ei ole vitsi. Varokaa liian monta poolipäivää tai riskinä, että Ryan Lochte lähtee pooliaikaan Rioon.

kautta GIPHY

3. Odota, vain huudattaa: Lämpö on suurin vihollinen. Vaaleat hiukset ovat yleensä hauraampia, joten Drybarin koko se aiheuttaa ylimääräisiä vahinkoja teidän "tehdä." Merkitse halkaistujen päiden kirous.

4. Et voi käyttää vaaleanpunaisia ​​ilman, että näytät Barbie. Riippumatta siitä, kuinka paljon rakastat väriä, on vaikea vetää pois joutumatta muovialueelle.

kautta GIPHY

5. Asut lila-shampoo. Blondit ovat aina taistelevat nerokkuutta. Jos unohdat violetti shampooasi, kun paketit bachelorette-viikonloppuna joukkueen kanssa, se tarkoittaa, että säikeesi ovat ruuveja.

6. Tarvitset erityisiä hiusten sidoksia ja bobby-nastat. Lainaus heistä brunette ystäväsi ei ole vaihtoehto, kun sinulla on super-light hiukset. Eli jos et halua sen olevan Super ilmeinen, että säikeitä pidetään paikoillaan 24 tapilla.

7. Et voi lähteä talosta ilman ripsiväriä. Sytyttää hiuksesi, sitä kevyempi ripsiäsi. Itse asiassa ilman ripsiväriä he ovat käytännössä näkymättömiä. Ole varovainen, kun pelkäät pieniä lapsia aamuisin.

kautta GIPHY

8. Selainten täyttäminen voi olla b * tch. Sama asia menee kulmillesi. Vaikka he ovat paksuja, he ovat kevyitä, mikä tekee Lilly Collins-tasoisen otsapelin saavuttamisesta lähes mahdottomaksi.

9. Juuret ovat aina ongelma. Blondien on käsiteltävä värin jatkuvaa ylläpitoa. Vietät jopa pari tuntia auringossa keventää hiustesi, mikä on hienoa, kunnes yhtäkkiä käsittelet tummat juuret pari viikkoa myöhemmin. Yksi syy toivoa kesää kestää ikuisesti.

10. Ihmiset luulevat, että olet tyhmä. Pahin asia blondi on joutua käsittelemään elinikäinen tyhmä blondi vitsejä. Hanki uutta materiaalia, vihamielisiä.

kautta GIPHY

Kiinnitä huomiota: