/ / 10 herkullista Kale-reseptiä

10 herkullista Kale-reseptiä

Yksi monipuolinen kasvis
Jos et ole päässyt kale junaan, harkitsetämä sinun lennokseesi. Tämä vehreää vihreää on täydellinen ravitsemuksellinen voima: se on hillitty immuniteettia lisäävällä A-vitamiinilla, vapaalla radikaalilla taistelevat C-vitamiinia ja luun vahvistamalla vitamiini K. Plus, se " hyvä kuidun, raudan, kaliumin ja magnesiumin lähde.

Olitpa etsimässä herkullista ruokalaa, pääruokaa tai jopa smoothiea, nämä 10 kale-reseptiä olet peittänyt.

Makkaraa, valkoista papua ja Kale Rotinia
Tämä makuinen, täysjyväpasta-astia pakkaa 13 g proteiinia annosta kohti, joten se on taattu täyttämään sinut, ei ulos.

Hanki täysi resepti täältä!

Musta Kale Bruschetta
Kale paistettua valkosipulilla ja punaviinihiutaleilla antaa perinteisen italialaisen antipastin päivitykselle mausteisen potkun.

Hanki täysi resepti täältä!

Kale ja Cannellini-pavut
Tämä garlicky kale-resepti on todiste siitä, että joskus on parasta pitää asiat yksinkertaisina. Lisäksi se on täydellinen maljakko lähes kaiken aterian.

Hanki täysi resepti täältä!

Yön yli Kale Salaatti
Ainekset kuten hunaja, granaattiomenan siemenet jamännynpähkinät tekevät terveellisestä salaatista, jonka makuimut rakastavat. Jotta vihanneksesi täyttyy makuilla, marinoidaan ne pukeutumalla yön yli tai 30 minuutin ajan, jos vain et voi odottaa kauan kaivaa.

Hanki täysi resepti täältä!

Polenta, kala ja munat
Kermainen tekstuuri polenta-paria herkullisesti sauteed kale. Älä anna munien heittää sinut - voit syödä tätä ruokaa milloin tahansa (ikään kuin tarvitsisit tekosyynä syödä aamiaisruokia illalliselle.)

Hanki täysi resepti täältä!

Maustetut kalepähkinät
Haluaako jotain rapeaa? Nämä leijalastut osuvat täydellisesti paikkaan - etenkin, koska voit valita mitä makua olet tunnelmallasi. Noudata perushuonetta, valitse sitten neljä maustetta: sitruuna, savu, seesami tai juustoinen mustapippuri.

Hanki täysi resepti täältä!

Terve High C Smoothie
Aja matkalla voimakkaampaan immuunijärjestelmään! Kale, appelsiinimehu ja kiwifruit tekevät erittäin ravitsevasta smoothie, joka on vain 92 kaloria - ja on valmis 5 minuutissa.

Hanki täysi resepti täältä!

Lihapallot sauteed veggies
Harkitse tätä kevyempää mutta silti herkullista vaihtoehtoa spagetti- ja lihapullille. Vaihda jättikokoista pastaa kaleen, kirsikkatomaattien ja porkkanoiden valkoviinissä.

Hanki täysi resepti täältä!

Seared kampasimpukat sitruunamehulla ja salissa
Maukas trio, jota luultavasti ei ole kokeillut: kampasimpukat, paistetut kelat ja haponkasvit. Bonus: tämä kevyt mutta täytteenä ateria sisältää vaikuttavan 20 g proteiinia annosta kohden.

Hanki täysi resepti täältä!

Makea ja Spicy Quinoa Hash
Kolme teho-ruokaa - bataatti, kala ja quinoa - tekevät yhdestä uskomaton, flavorful ruokalaji. Paras osa? Voit piilottaa sen 15 minuutissa.

Hanki täysi resepti täältä!

Kiinnitä huomiota: