/ / 7 Fun New Hot Dog Topping Ideat

7 Hauskaa uusia Hot Dog Topping -ideoita

Kesä ei olisi kesää ilman kuumia koiria(kana- tai kasvis koirat varmasti laskevat muuten). Franks voi olla lämmin sääperinne, mutta se ei tarkoita sitä, että sen täytyy olla samaa vanha, samaa vanha. Sekoita asioita seuraavassa kokeilussa näiden luovaa ylimatkailua, jotka ovat innoittaneet koiria, jotka ovat palvelleet joitain parhaita frankfurteria nivelet eri puolilla maata.

Guy Gourmet

Anna kavereillesi vihje, että on aika sekoittaa se grilliin Guy Gourmet tänään! Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja.

Etelä-koira
Hot Diggity on paikallinen Philadelphian hot dogmutta sen kokit vetävät inspiraatiota kaikkialta maasta. Tapaus: Äskettäisessä hot dog -luokassa (kyllä, se isännöi luokat), ohjaajat pudottivat kuuma-koiran kanssa pimento-juustoa, sinapiaa ja sipulia. Opi tekemään vähärasvaisen pimento-juuston kokeilemalla tätä kotona.

Italian koira

Kun ajattelet hopealankautta, todennäköisesti kuumia koiriaei ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, mutta Pinkin Hot Dogs Los Angelesissa on Hollywoodin legenda yli 70 vuotta. Paljon julkkiksia on syönyt siellä, ja monet heidän kuuma-koiristaan ​​ovat jopa nimetty tähtien - mukaan lukien entiset Naisten terveys kansi tähti Giada DeLaurentiis! Giadan nimitti on täynnä hienonnettu tomaatti, murskattu mozzarellajuusto ja paistetut paprikat, sipulit ja sienet.

Veggie Loverin koira

Veggie-koirat ovat hyviä ja kaikki, mutta niitä ei oleoikeastaan ​​kaikki vihannekset niissä (kun otetaan huomioon, että ne ovat tyypillisesti soijapavut, jotka ovat palkokasveja) Crif Dogs New York City korjaa ongelmansa Veggie Specialin kanssa, hienonnettu sipuli, tomaatti, kurkku ja jalapeños. Vaikka et halua kuuma-koirasi lihaa, se on vielä maukas (ja ravitseva) ylimatka.

Trooppinen koira

Frank "s Night Out, joka sijaitsee Plainfieldissä, Illinoisissa, sisältää yli 20 erilaista hot dogia valikossa (ei lasketa päivittäistä erikoista!) Yksi suosikeistamme: Jamaican Me Hungry, mukana jerkkastiketta, mango habanero salsaa ja grillattuja sipulia. Voit lisätä ylimääräistä raikasta mangoa, jos haluat lisätä A-vitamiinin saantiasi.

All-American Dog

Uutta on paljon paikkoja ostaa hot dogjaYork Cityn Central Park, mutta useimmat heistä eivät ole gourmet-ellet mene julkiseen hintaan, se on. Pickskoira tunnetaan Shakespeare in the Park -esitysten näyttelijöille tarjoava käyttöoikeusseminaari. Tee riffi lautasen kotona murskattua grilli-perunalastua (paistettua jos haluat), silputtuja pähkinöitä ja sinappia.

Mausteinen koira

Jos et elää Dallasissa, Texasissa, et ehkä voi kokeilla kotitekoisia kotieläimiä koiria Lucky Duck Dogsista kotona - mutta voit saada inspiraation siitä, mitä he heittävät päälle: pinaatti, queso fresco ja Sriracha-kastike. Yum!

Corny Dog

Vaihe yksi: Tee mausteinen maissi maistele sekoittamalla yhteen maissia, suolakurkkua ja jalapeno-paprikaa. Vaihe kaksi: Pile se kuuma koira, ja lisää selleri suolaa, a la Ohioan kuuma koira Dirty Frankin hot dog -palatsista Columbusissa, Ohio. Vaihe kolme: Nauti!

Kreikan koira

Onko se laskettava seuraamalla Välimeren ruokavaliota, jos lataat hot dog -asiasi kurkkua, tomaattia, sipulia, fetaa, oliiveja, oreganoa ja tzatziki-kastiketta ja pudota koko asia pepperonciniin? Se, mitä Hot Dogs on Mainin Dunedinissä, Floridassa, tekee sen kreikkalaisella metsästyskoiralla - ja se on täysin herkullinen.

Kiinnitä huomiota: