/ / 5 korkean proteiinin jäätelöä, joka on kuin puolellasi suussasi

5 korkean proteiinin jäätelöä, joka on kuin puolellasi suussasi

korkean proteiinin jäätelöä

Forte Gelato

proteiini: 15 grammaa annosta kohden
Tiedämme, että ensimmäinen jäätelimme luettelomme ei oletodella jäätelöä ollenkaan. Mutta gelate on paljon parempi kuin jäätelö, eikö? Plus, Forte Gelato on valmistettu orgaanisista, reilun kaupan ainesosista (kuten häkkiä vapaat munankeltuaiset ylimääräistä kermajuoksua varten) ja maitoproteiinia ylimääräiselle kypsennysteholle.
Osta se makuihin, kuten: suklaata, vaniljaa, inkivääriä ja espressoa

korkean proteiinin jäätelöä

IceNLean

proteiini: 10-20 grammaa annosta kohden
Jos valitset IceNLeanin lihasten rakentamiseltaversio, syövät valtavaa 20 grammaa proteiinia, ruoho-syötetyn heraproteiinin ansiosta. Se on suunnilleen yhtä paljon kuin puolet kupillista kananrintaista. Ainoa haittapuoli? Sinun täytyy olla suklaan rakastaja, koska se on ainoa IceNleean maku.
Osta se makuihin, kuten: suklaata tai valoa suklaata

korkean proteiinin jäätelöä

Kukoistaa

proteiini: 9 grammaa annosta kohden
Thrivein takana olevat ihmiset sanovat, että sitä voi nauttiaravintolisä tai edes parantaa suorituskykyä. Tämä johtuu siitä, että tämä pintillä ei ole pelkästään ylimääräistä proteiinia, vaan myös 24 eri vitamiinia ja kivennäisaineita sekä neljä probioottista viljelmää.
Osta se makuihin, kuten: suolattu karamelli, pekaanipähkinä, suklaa, vanilja ja mansikka

korkean proteiinin jäätelöä

valistunut

proteiini: 7 grammaa annosta kohden
ENLIGHTENED kutsuu itseään "hyvää jäätä varten"kerma ".Ja meidän pitäisi olla samaa mieltä, vaikka jäätelöä ei ole sinulle parempaa kuin raaka-vihannekset, sillä ENLIGHTENED on varmasti ravitsemuksellinen Ben ja Jerryn maailmassa. Saat myös 20 prosenttia päivittäisestä kuidusta yhdestä annoksesta ja vain 5 grammaa sokeria.
Osta se makuihin, kuten: jäädytetty kuuma suklaa, maapähkinävoi suklaa, merisuolaa karamelli ja mintun suklaa

korkean proteiinin jäätelöä

Halo Top

proteiini: 6 grammaa annosta kohden
Totuus: Halo Topilla on vain vähän proteiinia kuin tyypillinen jäätelösi (Haagen-Dazsilla on noin 5 grammaa annosta kohti), mutta silti uskomme sen ansaitsevan paikan tässä luettelossa. Miksi? Sen lisäksi, että ylimääräinen gramma proteiinia, koko pintalappu Halo Top lisää jopa 240 kaloria ja 16 grammaa sokeria. Vertaa sitä yli 1 000 kaloriin ja 76 grammaan sokeria, jonka saat Haagen-Dazsin pintana. Me kutsumme melko hyvältä vaihtoa.
Osta se makuihin, kuten: suklaa-mocha-siru, syntymäpäiväkakku, sitruunakakku ja tavallinen suklaa, vanilja ja mansikka

Kiinnitä huomiota: