/ / Saaminen hiustenleikkuun? Kysy itseltäsi Nämä 7 kysymystä ensin

Getting Haircut? Kysy itseltäsi Nämä 7 kysymystä ensin

hiusten leikkaus styling kysymyksiä kysyä

Ei ole mikään salaisuus, että hiusten muuttaminen voi ollapelottava AF. Yhtäältä saatat päätyä katsomaan parhaaksi itsellesi koskaan; Toisaalta asiat saattavat mennä kauhean vääriksi, ja saatat joutua viettämään viikkoja piilossa odotettaessa asioiden kasvaa.

Hiustenmuutosten ei kuitenkaan pitäisi olla niinahdistusta. Siksi on älykäs selvittää, mitä haluat (ja miksi haluat), ennen kuin varaat tapaamisen. Pyysimme huippuprofessoreita ottamaan suurimmat kysymykset, jotka sinun pitäisi kysyä itseltäsi, ennen kuin edes pääset jalkaan salonkiin. Tässä ovat niiden ehdotukset:

LEIKKUILLE:

1. Kuinka usein harjoittelen poninlenkkiä?

Tämä on ratkaiseva kysymys ihmisille, jotka ovatkun ajatellaan lyhyempää, sanoo Steven DeCarlo, Mizu New Yorkin salonissa toimiva vanhempi stylisti. Ilmeisesti, jos menet liian lyhyt, voit ruuhkautua ylös updo-osastolla. Keskustele stylistisi, jos et ole varma, kuinka lyhyt voit turvallisesti mennä.

Etkö ole valmis leikkaamaan sitä kokonaan? Älä koskaan pelkää - tässä on neljä tapaa, joilla voit rohkaista jokapäiväistä pullaasi:

2. Kuinka kauan olen valmis maksamaan hiuksilleni?

Bangs ovat biggie tähän. "Kun on kyse bangs, he voivat ja ovat yleensä enemmän huoltoa," DeCarlo sanoo. "Sitä aina sanon ennen kuin leikkaa naulaa." Oletko valmis tulemaan tavallisille bang-trimille? Ja oletko valmis muotoilemaan bangsiasi joka aamu? Jos ei, se ei todennäköisesti ole "tee puolestasi.

3. Olenko valmis ravistamaan asioita?

Jet-Rhys, julkkis stylisti San Diegossa, sanoohän aina kysyy ihmisille, kuinka kauan he ovat ajatelleet muutosta, kun he sanovat haluavansa muutosta. "Jos vastaus on viimeisen kuukauden tai pidempään, tiedän, että hän on valmis uuteen ilmeeseen", Rhys sanoo. Jos olet juuri päättänyt tämän mielikuvituksesta, voit ehkä antaa sen vielä viikon tai kaksi.

4. Näyttääkö haluttu ulkoasu?

Olet luultavasti kuullut ennen, että sinun pitäisi ottaakuvia teidän kanssanne, ja stylistit sanovat, että tämä on todella hyvä idea - sekä heille että teille, että haluamasi ilme on legitiimaista. Sinun stylistisi pitäisi tarkastella kuvia, jotka olet tuonut, ja ole rehellinen siitä, että ulkoasu toimii sinulle, Rhys sanoo. Jos ei, hän tyypillisesti ehdottaa parannuksia tehdä se oikein. (Hanki kunnolla ja tuntuu hyvältä naisen terveydentilan kaikkien 18 DVD: n kanssa!)

VÄRIIN

5. Milloin minä onnistin hiustani?

Näyttää siltä, ​​että se on outo kysymys, mutta FrankFronsioni, Oon Arvelo Salon Manhattanin värisuunnittelija, sanoo, että se on tärkeätä. Jos haluat saada takaisin värin, joka oli kun olet poika rannalla, niin se kertoo erilaisen tarinan kuin sinulle, jota pidit työmatkalla viime vuonna. Tarkoituksena on, että voit etsiä huolettoman, nuoremman näköisen värin - tyylisi voi auttaa sinua ohjaamaan värisävyjä, jotka toimivat nyt.

6. Mikä on ihon sävy suurimman osan vuotta?

Ihosi sävy saattaa muuttua ajan mukaanvuosittain ja oletko vain lähdössä lomalle, Friscioni sanoo, ja se voi olla erilainen siitä, kuinka kauan haluat säilyttää värin. Esimerkiksi, jos sinulla on taipumus olla vaalea suurimman osan vuotta, valkaistu-vaalea ilme voisi pestä sinut ulos.

7. Missä olenkin kuuden viikon kuluttua? Kuusi viikkoa sen jälkeen?

Hiusten värimuutokset eivät ole vitsi, ja Friscionihuomauttaa, että he tarvitsevat kunnossapidon kattamaan juuret ja koskettaa hiipumassa olevaa väriä. Jos aiot tehdä suuria muutoksia ja haluat pitää sen näyttäväksi uudestaan, varmista, ettet ole poissa kaupungista kuukaudessa tai niin.

Ilmeisesti hiusten muutokset ovat iso juttu, jaFriscioni sanoo, että on hyvä ottaa vastaan ​​uusi ilme. Tarkista se ei-salongin päivänvalossa, ja katso, miten tunnet sen muutamassa päivässä. Jos olet edelleen innoissaan, hyvä. Jos ei, soita stylistiisi - hän olisi valmis työskentelemään kanssasi, jotta se olisi oikein.

Kiinnitä huomiota: