/ / Kuinka: Kauniit Kesä Kampaukset

Kuinka: Kaunis Kesä Kampaukset

Muoti Plait
"Ihottomat turbot ovat tyylikäs tapa pitää hiukset pois kasvoistasi." -Jeffrey Paul, julkkis hairstylist.

Askel askeleelta
Spritzä tekstiurisoiva suihke puhtaille, kuiville hiuksille, jotka ovat rakenteeltaan ja pidättele (yritä Alterna Summer Hair Rx: n Ocean Waves Texturizing Spray, $ 20, beauty.com).

Vedä hiukset kaulaasi toiselle puolelle ja punota seyli olkapääsi, kunnes olet reilut tuumaa päistä, ja kiinnitä sitten joustava nauha. (Jos hiukset ovat olkahihnaa tai lyhyempiä, kerää hiukset sivupalkiksi.)

Vedä turbanityyppinen kääre pään päälle ja kaulan ympärille; työnnä se niin, että se on hiusviivan kohdalla (näytetään: L.Erickson USA Slide Interlock Turban, 38 dollaria, franceluxe.com). Pyyhi varovasti pään kumpaakin puolta löysää sitä; sitä enemmän se on, sitä jäähdytin näyttää. Tänä kesänä kaikki luonnolliset hiustyypit.Deep Sweep
"Hienostunut barrette lisää hienostunutta hohdetta karvaisiin hiuksiin." -Jeffrey Paul

Askel askeleelta
Maalitse tekstuurisuihke puhtaille ja kuiville hiuksille, jotta se olisi hauras ulkonäkö ja mattapintainen (yritä Oribe hiushoito kuivalle tekstuurille, 39 dollaria, oribe.com).

Hiero kevyesti hiukset pään toiselle puolelle. Tämä antaa hiuksille paremman otteen ja auttaa barrette pysyä laittaa.

Luo puoliosa (käytä yhden kulmakohdan kärkipistettä oppaana) ja pyyhi hiuksesi etupuolelta otsaasi kohti sivullasi, jota teeskelitte.

Kerää hiukset ja kiinnitä se silmätasolla (näytetty: Evita Peroni "Vernie" Clip, 19 dollaria, hairboutique.com). Viimeistele hiuslakka (yritä V05 Perfect Hold Styling Hairspray, $ 2, apteekissa).Windblown Waves
"Virtaavat aallot ovat vaivattomasti seksikkäitä, ja kierteet tekevät ulkoasultaan leikkisäksi." -Miok, New Yorkin kampaamo

Askel askeleelta
Tee golfpallo
</ Article>
Kiinnitä huomiota:
2016-2017 sabrin97.org - Tekijänoikeus sivuilla julkaistuihin teksteihin, valokuviin ja videoihin kuuluu heidän oikeille omistajilleen.